lauantai 26. maaliskuuta 2011

Sailor meininkiä

Heippa!

Päätimpä tänään kirjottaa suomeks, ni teijän ei tarvii yrittää saada selvää mun enkusta. =D Eikä mun tarvii miettii päätäni puhki meneekö kielioppi oikein ja käykö tää sana nyt tähän ja.... 

Hain eilen kaks Valdiksen lähettämää pakettii, joista toisessa oli Valdiksen omia vaatteita joita se lähettelee jo kotiinpäin ja toisessa luki "Litil vor gjöf" eli pieni kevät lahja. Avattiin se äitin kaa illalla, ennenku ruvettii töllöttää TVtä.

Sain mun vyön jonka pyysin Valdista mulle ostamaan

 Sit sain kans tämmösen ihanan raitapaidan. Vaik se on kokoo 8 eli suomen 36 nii se on iha pikkuse iso =o Mut materiaali on ihanan pehmeetä.

 Saatii Ússan kaa tämmösii ihanii sailor koruja ja huivin.


Tänään menin Pinjan kanssa kaupungille. Olin nähny jossai metrossa mainoksen kirpparista joka on jäähallissa tän viikonlopun. Aattelin et kerran ku Helsinkii oon menossa ni vois siellä piipahtaa. Pasilan asemal näin Inkan joka tuli just sieltä ja se kehu löytäneensä sieltä kaikkee kivaa.
Kierreltii sitte siellä Pinjan kanssa ympäriinsä ja ihmeteltii ku joillai myyjil oli iha ylihinnoteltui juttui. Esim yks semmone söpö norsu säästöpossu joka oli oletettavasti vielä saatu ilmaseks (siin oli joku pankin logo..) makso 2 e! Siis kuka oikeesti maksaa 2 euroo jostai tommosesta pienestä muovi esineestä. Löysin kans semmosen ihan kivan kesätopin, josta olisin maksanu kirppiksellä max 1 e, ni se makso 2 e ja sinne se sit jäi. 

Lopulta kuitenki löysin jotain. Aivan IHANAN leopardi korun. Se makso 5 e (paljon kirppikselle mut vähän siihen verrattuna kui hieno se oli). En sit epäröiny pitkää (niinku yleensä teen, Pinjalla on kokemusta ;D ) ja se sitte lähti mun mukaa.


Sieltä sitte lähettii kävelee keskustaan päin. Pari ratikkapysäkkii ennen Kampin pysäkkiä totesin et en jaksa kävellä, ku olin pitkästä aikaa korkkareilla liikenteessä. Hypättii ratikkaa ja mentii sitte Kamppiin. Käytiin Cyberis katteleen Pinjalle hiuksii ja sit mentii Subiin syömää. Istuttii siel ties kui pitkää ja juteltii vaikka mistä ihmeellisestä mistä me ny yleensä puhutaanki. Päivä meni sika nopee, ja kuuden jälkee lähin sitte kotiin, ku aattelin et haluisin Artun kanssa vähän aikaa viettää. Mut eipä siit sit taija olla mitää iloo ku se vaan nukkuu tossa.. Sainpahan vähä aikaa päivittää blogii. Olisin mä keskustaanki voinu jäädä vähä pidemmäks aikaa...

Mut ehkä mä ton laiskiaisen kohta herätän ja patistan sen vaikka lenkille. Tai sitte en..

Päätin sitte haastaa itteni ja laittaa Valdiksen antamat sailor korut päälle, ku en hirveesti sailor henkisyyttä harrasta. Hyvinhän se kuitenki meni. Mut täs on mun asu tältä päivältä:


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

IHANAA OLI PAKKO LUKEE JA MUT MAINITTIIIN =))))))) :D ihana toi leo koru ja noi valdiksen lähettämät ! =))))))))

Valdís kirjoitti...

vitsi toi leopardi on melkeen ihan samanlaine ku riveril!!!