lauantai 6. helmikuuta 2010

Today was G*U mini me2!! <33333 Pics later =3

Ah oli ihana nähä ihmisii pitkäastä aikaa! Aamulla Minka kysyi jos voitaisiin käydä Helsingissä ostamassa blingejä sen kännyyn. Kun bussi tuli kamppiin jäätiin odottamaan Reettaa, kun ostin siltä ihanan vyön <3 Sitten käytiin lucassa ja hobbypointissa. Minka osti ihania leivos koristeita. Namm!! Mun olis tarkotus blingata sen känny joku päivä! Pitääpä selailla deco-den lehtiä yms että saisin inspriraatiota. =)))
 Hobbypointissa Pin liittyi seuraamme. Menimme KANPIN ÄRRÄLLE, missä tapasinne Isan ja Yumin -----> RUOKA ostoksille. Sitten jumitettiin. Ensin blipon edessä, sitten blipon sisällä. (Siellä tapahtui suuria sauunnitelmia ja isoja asioita! ;D )Nähtiin niiiiin potentiaalinen gyaru ja meinattiin mennä kysyy jos se olis kiinnostunu circleen liittymisestä. Ei sit uskallettu ;_;. (Jos jotenkin ihmeen kaupalla satut lukemaan tätä ja tajuat että puhun sinusta niin hei haloo lähetä GUlle hakemus, we want you, WE WANT YOU!!!!=DDDD ) Hetken kun japsiernujen keskellä oltiin istuttu Isa joutui valitettavasti lähtemään kotiin. Sitten siirryimme syvällisten keskusteluiden ydin alueelle: tennarin MÄKKI! Syötiin ja suunniteltiin isoja asioita! Mäkistä karkkiostoksille ja jonnekkin hiljaiseen paikkaan istumaan. Kuvattiin siellä Get Up mun tanssimana. Vihaan sitä, että kun tanssin ni en näytä siltä että nauttisin siitä ja tanssin ihan laimeesti ja yhyy =(( Mutta kuitenkin. Sitten kaiki lähettiin kotiin. Yumi lähti khakee työvaatteita. Saatoin Pinin pysäkille, josta sitten lähdin kohti 742:sen pysäkkiä. Bussimatka Artulle oli aika tuskaa. Tai loppumatka ainakin! Olin niiiiin paniikissa että en osaa pysähtyy oikeessa paikassa koska A) oli niin pimeetä että bussista ei näkynyt ulos ollenkaan! B) en ollu koskaan tullu sillä bussilta siltä suunnalta Artulle, joten olin paniikis että mitä jos en tunnista oikeeta pysäkkiä!!!!!!!

Pääsin onnellisesti perille. Kohta varmaan katotaan joku leffa ja sit nukkumaan <3

Ostin muuten laukun! Vaik oon kohta taas ihan rahaton, mut se oli vaan niiin hieno, ja 70 % alennukses. Pakko oli ostaa. Kuvaa siitä myöhemmin =)))


Arttu is a rockstar 8D 
http://www.youtube.com/watch?v=ZW2mXEejW7U&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=dvXlZnVaX6k&feature=channel

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

koska ne kuvat tullee teidän miitistä? xDDD

eLä kirjoitti...

Ainiin, hyvä kun muistutit.. voisin vaikka nyt latailla niitä koneelle.... =)