torstai 11. helmikuuta 2010

Miks just nyttt?!?!?!?!

PERHANA! Ystävänpäiväkiivonlopun suunnitelmat on menos päin persettä koska oon TAAAAS kipeenä. En viitsisi mennä huomenna kouluun, MUTTA jos en mene kouluun en myöskään pääse Artun mökille viikonlopuks. Oon odottanu jo kuukauden tätä viikonloppuu ja nyt menin sitte sairastumaan. JUST NYT! "!#¤%&#%!#%¤"%"¤%#¤%#¤%&#&%¤&¤%&¤&#"%!%#%#%"¤#!"%¤#"%¤#"%#"%¤&%&%!"#"¤%&(/)&/%¤#"!#¤%&#¤"!¤%&(/)&%¤#"!(¤%#"¤%#!"¤%(¤/%E&=%(#"¤#"%&%¤&!!!!!!!!!!!!!!!!

 Kuvia miitistä tulee kunhan pääsen tästä kipeydestäni ja vittuuntumisestai eroon.... Kunhan jaksan ja on mitään energiaa tehä mitään. Nyt vaan ärsyttää ihan perkeleesti jos en pääse sinne mökille! On sentää ystävänpäivä ja ollaan oltu puol vuota yhessä artun kaa.

 Meen kyl kouluun vaikka mikä olis. En vaan tiiä mitä sanon Seijalle (luokan valvoja). Kävin eilen lääkärissä, ja sen jälkeen pätin että menen kotiin kun on huono olo. Menin kuitenkin lääkäriin toisesta syystä, mitä en täällä paljasta, mutta seija luuli että menin sen takia että olen kipeä..... Noh sit oonki yhtäkkii parantunu ja takas koulussa.. Eiku hetkinen, tskin, niistän nenäää ja oon kipeen olonen.. MIKS TULIN KOULUUN? Ihan sama, ei se seijalle kuulu miks tuun kouluun ja miks en, miks käyn lääkärissä ja miks lähen koulusta pois kesken päivän.
 Onneks huomen on vaan kolmen tunninn päivä. Eka enkkuu, mut sit kaks tuntii liikkaa. Oletettavasti luistelua! Ja jalat jäätyy ihan heti => tulen taas kipeemmäks........ No teen mitä vaan kunhan pääsen viettämään viikonlopun Arttuni kanssa!!

 Mutta siis miittikuvia myöhemmin. Anonyymi saa nyt odottaa ;)

3 kommenttia:

Sandy kirjoitti...

Voi ei parane pian! =( jos vaik sanot et oot vähän kipee etkä pysty liikkaa ja pyydät jtn lupalappuu siihen?

Taai sit et mee ja karkaat mökille >8)

Anonyymi kirjoitti...

EI se nyt mitään niistä kuviist. PARANE nyt vaan eka<3 >:

eLä kirjoitti...

Joo mä meinaa tosissani harkitsin tota karkaamista ja olisin varmaan karannukki, mutta onneks tänä aamuna kun heräsin et olisin menny kouluun, ni äisi anto luvan jäädä täks päiväks kotiin, mut et saan silti lähtee mökille =)))))))))))))))) <3

Pitää sit mökil levätä et paranisin =D