keskiviikko 11. toukokuuta 2011

What's the best epilator? HELP!

Heippa!

Semmosta kyselisin, että mikä on teijän mielestä paras epilaattori ja mitä ei ainakaan kannataostaa?

Mun vuos sitte hankittu epilaattori ei oikee epiloi enää, vaan tarttuu niihi karvoihi mut se ei vedäkkää niit ulos kunnolla = sattuu! En sitte tiiä onko se vaan huono (siin on muutenki vaan 20 pinsettii...) vai oonko tiputtanu sen liian monta kertaa lattialle.  

Joten tarviisin uuden varsinki nyt ku kesäki tuli ja mä kertakaikkiaan vihaan sheivaamista ja vahaaminen ei onnistu veetin vahoilla ainakaa ja se maksaa muutenki..

Elikkä, jos teil on kokemusta hyvistä tai huonoista epilaattoreista niin kertokaa kummistakin. Voin myös tilata netistä, kun suomen valikoimat on aika paskat, mut mielummi EUn sisältä ettei tulis tulleja. =)


HELLO guys!


I really need a new epilator because my old one doesn't work anymore... SO If you have some good or bad experiences then tell me! =)  I really really need a new one because I hate shaving and it's summer already and I can't walk with hairy legs in shorts.. ='D

If you know any website where you can buy this epilator you prefer then let me know. And if possible the website would be within EU so I don't have to pay the duty fee.. 

I found this video on youtube of an epilator called Emjoi Emagine Tweezer Head Epilator  
Does anyone know if its a good one? (at least it has 70 tweezers and my old one has 20) And are there any website you can get it from that doesn't ship outside of EU? 
Thanks for any advices! =)

Ei kommentteja: